+421 905 666 020 | info@flexidom.eu
Investičné mobilné domy Flexidom rýchla návratnosť investície

Zamýšlate sa, ako zhodnotiť vaše úspory? Ako ich investovať a tak ochrániť pred infláciou?

Tradičný a bezpečný spôsob je investovanie do nehnuteľností. V dnešnej situácii vysokých cien nehnuteľností aj úrokových sadzieb je návratnosť investície a vybudovanie pozitívneho finančného toku náročnejšie časovo náročnejšie. Čo by ste však povedali na možnosť investície do cenovo dostupnejších objektov na bývanie, podnikanie a rekreáciu. Akých je 8 dôvodov, pre ktoré sa oplatí investovať do mobilných a rodinných domov FLEDIXOM

1) Pravidelný príjem naviac.
Pravidelný pozitívny mesačný príjem je dôvod, prečo sa rozhodneme investovať svoje peniaze. Správnym výberom domu FLEXIDOM vám po zaplatení všetkých mesačných poplatkov môže pribudnúť na účet slušná čiastka.

2) Variabilita využitia.
Prechodné či celoročné bývanie, rekreačná chalupa, kancelárske priestory, predajňa, jedáleň, záhradný domček, sklad atď. Mobilné a rodinné domy FLEXIDOM ponúkajú obrovské množstvo možností využitia.

3) Cenová dostupnosť.
Koľko zaplatíte za m² pri investícii do nehnuteľnosti o úžitkovej ploche približne 50m²?
– Mobilné domy FLEXIDOM od 944 €/m² na kľúč v rámci celého Slovenska.
– Rodinné domy FLEXDOM FAMILY 1354 €/m² na kľúč v rámci celého Slovenska.
– Pri nehnuteľnostiach je to v každom regióne inakšie. Napríklad v Nitre 2264 €/m², Martine 1803 €/m², v Poprade 2494 €/m².

4) Rýchla návratnosť investície.
– Aký dom plánujete plánujete kúpiť? Uvažujete o dlhodobom, alebo krátkodom prenajímaní? V akej lokalite? Ako budete financovať jeho kúpu? Povedzte nám a pošleme vám informáciu o predpokladanej návratnosti vašej investície.
– Nové celoročné domy FLEXIDOM sa dnes považujú za plnohodnotnú alternatívu dostupného bývania, rekreácie, či podnikanikateľských objektov. Ich cena sa každý rok zvyšuje, čo vedie k zhodnocovaniu vašej investície. Na porovnanie, v roku 2016 bola cena mobilného domu SUPER ARKTIK ® 542 €/m², dnes uvedených 944 €/m². Vďaka investovaniu do celoročných mobilných domov FLEXIDOM zarobíte aj pri ich predaji.

5) Nájomníci vám splácajú úver.
Máte obavy z úveru potrebného na kúpu? Zrátajte si to tak, aby vám príjem z nájmu pokrýval splátku úveru a vaši nájomníci mali stále o prenájm záujem.
Vďaka rozumnej investícii do mobilného, či rodinného domu FLEXIDOM môžete svoj majetok zhodnocovať aj keď splácate úver.

6) Investícia na stabilnm trhu.
Bývanie, chaty a chalupy, kancelárie a podnikateľské objekty? Ide o stabilný trh v porovnaní s investovaním na finančnom trhu. Chcete spokojne spávať? Investícia do mobilných a rodinných domov FLEXIDOM môže byť pre vás ideálne riešenie.

7) Nemusíte sa obávať inflácie.
– Máte uložené peniaze v banke? Pokiaľ sa jedná o vašu finančnu rezervu, je to rozumné.
– Máte “voľné” a máte ich na bežnom účte? Ukážme si to na zjednodušenom príklade, čo sa s nimi deje. V roku 2022 ste mali 10 000 €. Ako to vyzerá o rok neskôr pri medziročnej inflácii 6%? Načo vám v roku 2022 stačilo 10 000 €, na to by ste v roku 2023 potrebovali 10 600 €. Investujte svoje voľné peniaze rozumne investujete a inflácie sa obávať nemusíte.

8) Variabilita rozmerov a výbavy.
– Nové celoročné mobilné domy FLEXIDOM môžete umiestniť takmer kdekoľvek. Štandardné rozmery sú 12x4m, 10x4m, 8x4m a 6x4m.
– Rodinné celoročné mobilné domy FLEXIDOM FAMILY sa vyrábajú v rozmere 12x4m, aby svojimi parametrami spĺňali tie najprísnejšie normy na rodinné domy

– – – – – – – –

Variabilné riešenia pri rozvrhnutí priestoru, ekonomicky a energeticky nenáročná prevádzka, či dodanie hotového domu FLEXIDOM na kľúč bez stavania – to sú len základné benefity tejto investície.

Potrebujete jeden dom, alebo plánujete vačší projekt? Obráťte sa na nás. Povedzte nám o svojom projekte, zistite možnosti. Možno usúdite, že to nie je cesta pre vás. No možno sa stanete úspešným investorom a developerom.

Napíšte nám email, či zavolajte. Alebo nás príďte rovno pozrieť do Ružomberka.

Pridať komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *